Multimedia in alle maten en vormen

FoxOnGreen biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van content creation. Of u nu een boeiende multimedia installatie voor uw museum nodig heeft of een interactieve beamerpresentatie voor uw beursstand, wij kunnen u helpen met goede ideeën en een feilloze uitvoering.

Interactieve installaties

Wij maken Computergames, Virtual Reality apps, Augmented Reality apps, interactieve formulieren, Online Learning applicaties, REAL 3D projecties, Blu Ray & DVD content, iPhone en iPad apps, RFID apps, Sensor gestuurde applicaties (spraak, infrarood, beweging, warmte), Touchscreen applicaties, Kinect applicaties, Leap Motion applicaties.

Fotografie

Wij kunnen een professionele fotoreportage voor u verzorgen, van portretten van uw personeelsleden of een evenementenverslag tot een foto van de facade van uw bedrijf. Wij helpen ook graag bij de selectie van geschikte stockfoto's.

Tekst

 Een gebrekkige tekst oogt niet professioneel en leidt af van uw product of dienst. FoxOnGreen schrijft or redigeert uw tekst op maat, of het nu gaat om een persbericht voor uw nieuwe website of een wervend verhaal voor uw organisatie. Onze native speaker Mark helpt u ook graag met fatsoenlijke Engelstalige teksten.

Illustraties

FoxOnGreen verzorgt illustraties in alle soorten en maten in zwart/wit en kleur,  en in diverse stijlen van cartoon tot infographic.

Audioproducties

Via onze professionele contacten in de muziekbiz kunnen we originele muziek- of geluidsfragmenten, voice-overs of company ringtones voor u op maat laten maken. Uiteraard verzorgen wij ook graag conversies naar alle gangbare digitale (streaming) audioformaten.

Alle disciplines vertegenwoordigd

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van betaalbare specialisten op ieder denkbaar vlak binnen het domein van de multimedia.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om geheel vrijblijvend uw wensen te bespreken.