Vrijblijvend gesprek

Vrijblijvend gesprek

Voorafgaand aan iedere opdracht nemen we graag even de tijd voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we samen bepalen of het klikt en of wij in huis hebben wat u nodig heeft.

Aarzel niet om een afspraak te maken. Als het niet tot een samenwerking komt, bent u allicht een stukje wijzer geworden en wij komen weer eens achter het beeldscherm vandaan.

 

Werkwijze webapplicaties
werkwijze

Werkwijze webapplicaties

Tijdens het vrijblijvende 1e gesprek gaan we nader in op uw product of dienst,  de doelgroep, de gewenste functionaliteit, medium (web of iOS) en de omgeving waarin de applicatie moet gaan draaien. Bij het begroten van webapplicaties hebben wij doorgaans een of enkele dag(en) nodig om een prijsindicatie en een globale schatting van het tijdspad te geven.

Als u denkt dat onze prijsindicatie binnen uw begroting past, maken we een offerte op basis van de specificaties die we van u ontvangen. 

DATA & CONTENT

Als u de offerte goedkeurd, ontvangen wij van u alle bronmateriaal dat nodig is om de applicatie te kunnen ontwikkelen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten op dit terrein. 

Lees meer: Werkwijze webapplicaties
Werkwijze websites
werkwijze

Werkwijze websites

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we nader in op uw product of dienst,  doelgroep, concurrentiepositie, gewenste stijl en functionaliteit en uiteraard het beoogde medium. Na afloop van het gesprek krijgt u van ons een globale prijsindicatie. Bij complexe websites nemen wij meestal een of meerdere dagen de tijd om een prijsindicatie te geven.

Als u denkt dat de prijsindicatie binnen uw begroting past, maken we een offerte op maat. 

CONTENT

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, ontvangen wij van u: tekst, huisstijlmateriaal, logo en evt. andere media (foto's/video/audio) die nodig zijn om het product te maken. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten op dit terrein. 

Lees meer: Werkwijze websites